Nieuws

Kijk mee achter de schermen bij het High Growth Summit. Via onze nieuwspagina houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent het evenement. Wij geven je een update in de vorm van interviews met de sleutelpersonen van het evenement waarin zij hun visie geven op het thema ‘Klein helpt Groot’.

Sfeerimpressie
29 juni 2017

Sfeerimpressie van het High Growth Summit 2017

Tijdens het High Growth Summit 2017 is in een serie co-creatiesessies een aantal actuele ondernemersonderwerpen naar voren gekomen. Je bekijkt hier een terugblik op de dag in videovorm.


Lees meer
29 juni 2017

Terugblik in foto op het High Growth Summit 2017

In een groep van groeiondernemers, grootbedrijf en politici zijn er nieuwe actiepunten afgesproken waarmee we samen Ondernemend Nederland naar het volgende niveau gaan tillen. Bekijk hier de foto's van het evenement.

Lees meer
postnl-miniatuur
2 mei 2017

Co-creatiesessie Marketing: Stop met duwen, start met delen!

Wat is in deze tijd de juiste manier van marketing? Wat zijn de laatste inzichten? Hoe doen collega-groeiondernemers dat? Tijdens de co-creatiesessie Marketing zijn we te gast geweest bij PostNL waar we, samen met groeiondernemers en experts, het onderwerp hebben getackeld. Bekijk hier de ervaringen.

Lees meer
RichardDijkman
31 maart 2017

Interview met Richard Dijkman, Directeur Brunel

''Ik ben vereerd om mee te morgen werken aan het Platform voor Personeelsmobilitei, een initiatief dat bedrijven in staat stelt om werknemers uit te wisselen. Je wilt het beste voor je werknemers en dat je als bedrijf aan een dergelijk project meewerkt getuigt van goed werkgeverschap.''

Lees meer
cybercrime Norbert Jan Egdom
6 maart 2017

Co-creatiesessie Cybercrime

Cybercrime onder het MKB stijgt. Tijdens de co-creatiesessie over Cybercrime zijn ondernemers en kennisexperts bij elkaar gekomen om ervaringen en tips met elkaar te delen. Het doel van de sessie is om het MKB weerbaarder te maken want wat blijkt: bijna elke ondernemer heeft er wel eens onder te lijden.

Lees meer
personeelsmobiliteit-meeting
6 maart 2017

MKB en Corporates werken samen aan personeelsmobiliteit

Eén van de actiepunten uit het groeiagenda is een platform voor Personeelsmobiliteit. Werknemers ontwikkelen competenties die ze uiteindelijk weer bij de eigen werkgever in kunnen zetten. Daarnaast kunnen werkgevers beter de pieken en de dalen opvangen. Bekijk de sfeerimpressie voor meer informatie.

Lees meer
High Growth Summit Groeiagenda
20 februari 2017

De 10 punten uit het Groeiagenda

Tijdens de High Growth Summit 2016 hebben ondernemers uit het midden en klein segment, vertegenwoordigers van het groot bedrijf en politiek samen een document opgesteld en ondertekend waarin de te nemen groeiacties in zijn opgenomen. Bekijk hier de 10 punten die in het Groeiagenda staan.

Lees meer
heideborg
16 februari 2017

High Growth Summit 2017 in Hotel Bilderberg Résidence Groot Heideborgh

De High Growth Summit wordt dit jaar gehouden in het Hotel Bilderberg Résidence Groot Heideborgh te Garderen met als thema: 'Groeien naar de Nieuwe Wereld!'.

Bekijk hier alvast de foto's van de locatie.

Lees meer
Artikel-in-telegraaf
16 februari 2017

Platform personeelsmobiliteit in de Telegraaf

Port4Growth is op zaterdag 11 februari in het nieuws verschenen met het platform voor personeelsmobiliteit; één van de punten op de groeiagenda die Pink Elephant, Brunel, MKB-Nederland en zeven snelgroeiende ondernemers uit het Port4Growth netwerk op aan het richten zijn. Lees hier het artikel!

Lees meer
7 december 2016

Sfeerimpressie co-creatie sessie digitaal platform personeelsmobiliteit

Op 23 november vond bij MKB-Nederland de eerste sessie plaats met 7 groeiondernemers om te sparren over de manier waarop talent zou kunnen worden uitgewisseld. De sessie was een resultaat van één van de punten op de groeiagenda die tijdens het High Growth Summit op 23 juni 2016 is opgesteld.

Lees meer
pietvanvugt-pinkelephant
10 september 2016

Tafelgast Piet van Vugt vertelt…

'De corporates van over 25 jaar bestaan nu nog niet. Zo snel verandert de wereld.' Innovatie en flexibiliteit zijn essentieel voor ondernemers die willen overleven en doorgroeien in een altijd en snel veranderende wereld volgens Piet van Vugt, CEO van Pink Elephant. Zie het gehele interview om erachter te komen wat zijn visie is op het 'Klein helpt Groot' thema.

Lees meer
Monique Ansink
29 juni 2016

Tafelgast Monique Ansink vertelt…

'Bedrijven die niet inspelen op veranderingen in de markt bestaan over 20 jaar niet meer. Ik zou de managers die nog niet inzien dat verandering in de markt een grote rol kunnen spelen, sturen naar Trendwatchers om een aantal sessies te volgen.' Wat zegt Monique Ansink, Directeur-eigenaar Excellent Products, over ondernemerschap? Bekijk het hier:

Lees meer
Frank Bakker
29 juni 2016

Tafelgast Frank Bakker vertelt…

Innovatie bereik je door kerngroepen te maken die volledig de vrijheid krijgen om specifiek dat onderwerp te tackelen. Grotere bedrijven bestaan uit zoveel vaste structuren dat ze daar moeilijker ruimte voor kunnen maken. Wat voor inzichten geeft Frank nog meer? Bekijk het hele interview hier.


Lees meer
Wouter de Vries
28 juni 2016

Tafelgast Wouter de Vries vertelt…

Ik denk dat wij doorgroeien omdat wij een continue drang hebben naar verandering. Groei zorgt voor veranderingen en verandering zorgt voor nieuwe dingen ontdekken en nieuwe dingen doen. Ik denk dat iedereen moet doen waar die goed in is, ongeacht of dat nou bij het groot- of kleinbedrijf is, en dat een bedrijf daar vooral voor moet faciliteren zodat zo iemand kan groeien. Bekijk het gehele interview:

Lees meer
25 juni 2016

Tafelgast Vivian Vleeshouwers vertelt…

Volgens tafelgast Vivian Vleeshouwers, oprichter van Lekko, is één manier waarop corporates de ondernemendheid kunnen vergroten bij hun werknemers: het aannemen van een transparante houding. Bekijk hier het hele interview.Lees meer
22 juni 2016

Tafelgast Ruud van der Aar vertelt…

Corporates moeten zich flexibeler opstellen, volgens tafelgast Ruud van der Aar (mede-aandeelhouder Voiceworks) en werknemers moeten de vrijheid krijgen om zich verder te ontplooien. Bekijk hier het hele interview.Lees meer
Herman Tange
22 juni 2016

Tafelgast Herman Tange vertelt…

'Wat ondernemers bij ING kunnen halen zijn heel veel expertises die wij voor handen hebben op gebied van IT development, cyber security, risk management, data analytics. Dat zijn allemaal vakgebieden waar wij hele goede mensen voor in dienst hebben. Wat wij van ondernemers willen leren is hun wendbaarheid en hun durf.' Bekijk hier hoe Herman Tange het ondernemerschap ziet op mkb en corporate niveau:

Lees meer
Pieter Waasdorp
16 juni 2016

Tafelgast Pieter Waasdorp vertelt…

'Kleine ondernemers hebben heel veel focus. Die doen waar ze goed in zijn. Geven hun medewerkers heel veel vrijheid. Dat is iets wat wij als corporate moeten doen en ook proberen.' Benieuwd naar het hele interview met Pieter Waasdorp(Directeur Ondernemerschap bij Economische Zaken)? Bekijk het hier:


Lees meer
Joop deJong
14 juni 2016

Tafelgast Joop de Jong vertelt…

Wij als ondernemers, wij nemen de regie en wij gaan naar het grootbedrijf om een stukje inspiratie over te brengen. Bekijk het interview met één van de organisatoren van het High Growth Summit, Port4Growth:

Lees meer
artikel-kleinhelptgroot-telegraaf
28 mei 2016

Klein helpt Groot in de Telegraaf

Vandaag zijn we in de krant verschenen met ons Klein helpt Groot initiatief! Naar aanleiding van de High Growth Summit gaan we dit jaar aan de slag met een twintigtal co-creatiesessies waarmee we diverse actuele ondernemersonderwerpen in een vertrouwelijke groep van ondernemers en corporates gaan tackelen. Lees hier het hele artikel.

Lees meer
Leendert-Jan Visser
24 mei 2016

Tafelgast Leendert-Jan Visser vertelt…

Wat grote organisaties kunnen leren van kleinere ondernemers is dat ze snel kansen zien en snel kunnen reageren op ontwikkelingen in de markt en de kansen en risico's die daarbij horen. En dat is de kern van groei. Bekijk het hele interview.

Lees meer
Arlette Gilbert
15 mei 2016

Arlette Gilbert vertelt

'Voor corporates geldt dat veranderen snel en nu moet omdat de wereld om ons heen snel verandert. Als we kijken naar digitalisering, robotisering, nieuwe generaties, doelgroepen met andere wensen dan moeten we snel reageren. En op die snelheid en richting kunnen we heel veel leren van scale ups.'

Lees meer
Yousef Yousef
10 mei 2016

Yousef Yousef vertelt…

'Zakendoen is net topsport. We blijven niet achterover zitten. Zelfs als de zaken goed gaan, blijven we zoeken naar baanbrekende technologieën die we weer kunnen inzetten. Wij kleine ondernemers durven te innoveren. Corporates moeten meer durven om risico's te nemen.'

Lees meer
Deelnemers High growth Summit
24 maart 2016

Film impressie van het High Growth Summit

Benieuwd naar hoe de dag is verlopen en welke concrete afspraken daar uit zijn gekomen? Bekijk hier een samenvatting van de dag in film.Lees meer
24 maart 2016

Foto impressie van het High Growth Summit

Op 24 juni 2016 vond het High Growth Summit plaats in Hotel de Bilderberg in Oosterbeek. Bekijk de foto's van het succesvolle evenement.

Lees meer